Subscribe:

Labels

miercuri, 27 martie 2013

Peştele erou

O dupa-amiază ploiasă de primăvară, protagonistul nostru beat şi plin de nervi că i-a mâncat câinele calul, s-a hotărât să se răzbune pe societate pentru asta.
 A început prin a mânji cu căcat gardurile vecinilor dar i-a trecut rapid după ce a observat că dimineaţa gardurile erau curate lacrimă, babele ce stăteau seara la bârfă aveau ocupaţie.
 A trecut la răpiri de câini,asalt la persoană şi şantaj. Afacerile mergeau ca unse, lumea iubeşte câinii din numeroase motive pe care le voi enumera altă dată.
 Devenit milionar şi un om respectat în societate s-a plictisit să-şi bată joc de proşti, era prea uşor, toată lumea plătea fără să pună întrebări. După cugetări serioase a stabilit să treacă de partea neajutoraţilor. Îl cuprinsese vinovăţia şi avea remuşcări pentru averea făcută pe spatele imbecililor.
 Şi-a cheltuit toată averea pe costum şi echipamente de ultimă oră necesare prinderii şi pedepsirii răufacătorilor, acum era braţul justiţiei, un fel de super-erou. A ajutat  multe persoane, cele mai celebre cazuri ale sale fiind demascarea magicienilor, mentaliştilor şi iluzioniştilor celebrii, explicaţia logică pentru care pompierii nu ajung niciodată la timp pentru a stinge un incendiu şi de ce mănâncă gaborii gogoşi.
 Greşeala fatală a comis-o încercând să ajute 3 homosexuali care erau agresaţi de o blondă pe o strada întunecată, aceasta i-a violat şi umilit pe cei 3 iar pe supr-eroul nostru l-a împuşcat din răzbunare confundându-l cu peştele ei. Acesta a murit neîmplinit şi plin de regrete.

1 comentarii:

ZvT spunea...

Si Nitrut ii da o viata si toata lumea-i fericita .

Trimiteți un comentariu