Subscribe:

Labels

luni, 21 ianuarie 2013

Cel Ce a Învins Sistemul

Tot din categoria prostia e amplă şi infinită vă fac cunoştinţă cu Cel Ce a Învins Sistemul.

Numele lui nu l-am reţinut că e greu să reţii ceva ce nu te interesează, arată cam aşa, cu mai puţine riduri şi fără mustaţă. Nu vă speriaţi, nu sunt vreun artist necunoscut, imaginea e luată de pe google.

Omul zicea că el nu prea le are cu plătitul taxelor, impozitelor, facturilor, în general el nu le dă bani ălora. Păi de ce le-ar da? ca să doarmă pe ei în timp ce ţara moare de foame? că nimeni nu ar trebui să plătească taxe, oricum fură ei pe toate părţile, a auzit el pe la TV că ăştia distrug ţara şi că la noi e de căcat, nu ca în alte ţări.
Ca urmare s-a gândit la un mod să le-o tragă. Să facă abonamente la cât mai multe firme de reţele mobile, să-şi ia foarte multe aifonuri pentru toţi membrii familiei şi tovarăşii apropiaţi şi să nu plătească abonamentele.
Păi şi cum faci ca să scapi nepedipsit?
Răspunsul e năucitor şi incredibil:" păi imediat ce ies din magazin scot cartela din telefon şi o arunc".
Oau! oare de ce nu s-a gândit nimeni înaintea ta la asta? Îţi dai seama? toţi oamenii ar avea telefoane cu deget şi n-ar plăti nimic, murmur eu încercând să-mi împiedic borâtura să-l plesnească crunt.
Păi sunt unic şi original!
Îmi dau seama. Păi şi tu ai uitat că ăia au datele tale personale? ai impresia că nu-şi recuperează banii?
Fac asta de ceva timp şi până acum nu am plătit nimic, nu cred că au ce să-mi facă.
Înţeleg, şi te simţi împlinit? Îţi place cu tine?
Păi aifon am, dacă reuşesc să-mi iau şi un seria 7, sunt cel mai fericit om de pe pămant. Tocmai când credeam că n-are cum să mă mai uimească.
Atât? ai totuşi o vârstă,un loc de munca, nevastă, copii, o casă?
A, păi nu am nevoie de curve, eu să-mi rup spatele muncind iar ea să se fută cu alţii, să bage divorţ şi să rămână cu tot. Mai bine singur, ai mei au foarte mulţi bani, casa îmi rămâne mie, nu o să am griji.
Am înţeles, faină discuţie. Mi-am desfăcut centura de siguranţă, m-am ridicat de pe scaun şi am mers spre uşa avionului deschizând-o.
Final.

2 comentarii:

ZvT spunea...

Cati am intalnit din astia la Dublin ... Nu iti fac nimic astia daca nu platesti abonamentul , doar nu te lasa sa mai faci .

Catalin spunea...

Eu am auzit variante cu recuperatori.

Trimiteți un comentariu